Iubirea a venit în paşi de „Tango“ la Ploieşti FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de prahovence din toate domeniile de activitate, cititoare şi fane ale revistei „Tango" s-au reunit ieri seară, la Ploieşti, pentru a participa la o discuţie deschisă despre drepturi şi îndatoriri în iubire. Dezbatarea a fost organizată împreună cu redacţia Adevărul din Ploieşti.

Zeci de femei de carieră au uitat pentru câteva ore de banalul cotidian şi au vorbit sau au ascultat poveşti şi sfaturi despre cel mai înălţător sentiment: iubirea.

Evenimentul, moderat de bunele prietene Alice Năstase şi Simona Catrina, redactor-şef, respectiv redactor-şef adjunct la revista „Tango", a fost foarte interesant, dar nu lipsit de emoţii. Şi dacă, la început, tema discuţiei a fost abordată cu o oarecare reticenţă, ulterior barierele au fost depăşite. Relatările despre poveştile de dragoste trecute, prezente sau despre cele la care multe dintre doamne şi domnişoare încă visează, au fost ascultate cu mult interes, iar sinceritatea şi îndrăzneala celor care au avut curajul să vorbească deschis despre sentimentele lor au fost apreciate.

Cea care a dat tonul discuţiei a fost chiar Alice Năstase care a vorbit despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăieşte alături de soţul său, Paul Buciuta, şi despre care cititoarele „Tango" au putut afla câteva detalii din rândurile semnate de redactorul-şef al revistei.

„Poate mulţi cred că sunt trufaşă când vorbesc despre cât de fericită sunt şi că am avut norocul să-mi întânesc marea dragoste, dar nu este aşa. Vorbesc despre povestea mea de iubire pentru a le da un impuls celor care au încetat să mai spere că vor întâlni sau vor trăi acest sentiment. Am trecut şi eu printr-un astfel de moment, iar când mă aşteptam mai puţin şi chiar mă obişnuisem cu ideea singurătăţii am avut norocul să-mi întâlnesc jumătatea. Eu şi soţul meu ne ştiam de multă vreme, însă n-am crezut în toţi aceşti ani că suntem sufletul-pereche. Ne-am descoperit în cele din urmă şi suntem fericiţi", le-a povestit Alice Năstase ploieştencelor prezente la eveniment .

image

VEDEŢI AICI MAI MULTE IMAGINI DE LA EVENIMENTUL „TANGO“

Iar dezbaterile lansate de revista „Tango" nu se opresc la Ploieşti. A fost doar un popas acasă pentru Alice Năstase, ploieşteancă de fel, într-o zi de mare sărbătoare, cum a fost cea de ieri. Echipa „Tango" va continua să transmită mesajul către femei - legat de autenticitate şi onestitate, de unde vin o serie de înterbări şi discuţii, la infinit, cum a fost şi cel dezbătut la Ploieşti...iubirea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite