2012 îi va prinde acasă pe edilul Ploieștiului și pe șefii de la județ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edilul Ploieștiului, Andrei Volosevici, va petrece Sărbătorile acasă (foto: Alex Policală)
Edilul Ploieștiului, Andrei Volosevici, va petrece Sărbătorile acasă (foto: Alex Policală)

La prima vedere, Crăciunul și Revelionul vor fi niște sărbători de „criză", în acest an, pentru reprezentanții din conducerea locală și județeană, care au renunțat la excursii și au optat să-și petreacă Sărbătorile acasă, cu familia.

Dacă pe Mircea Cosma, președintele Consiliului Județean Prahova, problemele de sănătate îl împiedică să plece, pe prefectul Florin Dobre și pe edilul Ploieștiului, Andrei Volosevici, bugetul și sarcinile de serviciu, dar și unele probleme cu justiția îi țin departe de destinațiile din afara țării.

„Voi petrecere Revelionul la Predeal, cu soția mea. Ea s-a ocupat de tot. Vom sta trei zile, iar prețul pentru cazare și masa, inclusiv cea festivă, este cam la 2.000 de lei. Bugetul redus ne cam împiedică în acest an să plecăm pe undeva", ne-a declarat prefectul de Prahova, Florin Dobre.

Nici Andrei Volosevici nu va pleca prea departe de Crăciun și Revelion, cheful de distracție fiindu-i dat peste cap și de faptul că a intrat în atenția Departamentul Naţional Anticorupţie, după ce senatorul PSD de Prahova Iulian Bădescu a făcut o sesizare către Parchetul de pe Lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în ce priveşte contractul de finanţare pentru proiectul Parcului Municipal Vest.

„La mine e mai delicat să plec undeva în afară în această perioadă. Voi petrece, cel mai probabil, acasă, cu familia, cu prietenii. O să fie frumos", ne-a asigurat primarul Volosevici.

Cunoscut ca un mare amator de excursii, mai ales în locuri exotice, consilierul județean Gheorghe Necula a optat ca în acest an să rămână în Ploiești. Crăciunul îl va petrece în familie, iar de Revelion a făcut o rezervare la un restaurant din oraș, unde este sigur că se va distra de minune alături de prieteni.

Nu a renunțat însă de tot la relaxare, de care se va bucura în ianuarie. „Mi-am luat câteva zile de concediu și voi merge la schi. Nu m-am hotărât dacă în țară sau în Bulgaria. Trebuie să recunosc că mă tentează mai mult a doua variant, dacă e să ținem cont de raportul calitate preț. Un sejur pentru două persoane ar costa aici sub o mie de euro, bani în care ar intra tot, inclusiv echipamentul de schi", ne-a spus Gheorghe Necula.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite