RATP Ploiești are deschisă doar o casierie unde sunt eliberate toate tipurile de legitimații

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regia Autonomă de Transport Public (RATP) Ploiești mai are doar o casierie deschisă, pe durata verii, unde înregistrează activități pentru toate categoriile sociale. Casieria este pe strada Găgeni,la numărul 88, chiar la sediul Regiei.

Celelalte casierii, de pe strada Armoniei și Gh. Gr. Cantacuzino (din zona Podul Înalt) sunt închise pe durata vacanței elevilor.

La Casieria de pe strada Găgeni, abonamentele lunare și săptămânale se eliberează zilnic, de luni până vineri, între orele 07.00 - 20.00, pentru toate persoanele fizice care achiziționează abonamentele la tarife întregi. Elevii și studenții își pot procura legitimațiile de transport în perioadele 01 - 05 și 25 - 30/31 ale lunii. Pe durata vacanței, aceștia nu beneficiază de reduceri la transportul în comun. Veteranii, văduvele de război, deținuții și deportații politici își pot viza legitimațiile de călătorie cu RATP-ul între 06 - 24 ale lunii. Donatorii de sânge și pensionarii își pot procura, respectiv viza abonamentele pe toată durata lunii.

Tarifele abonamentelor lunare sunt 52 de lei pentru un singur traseu, 78 de lei pentru două trasee, iar pentru toate liniile urbane costă 104 lei. Pentru elevi și studenți costurile sunt cu 50% mai mici. Donatorii de sânge beneficiază de gratuitate timp de o lună pe unul dintre traseele din oraș, în timp ce pensionarii au gartuitate pe toate liniile RATP-ului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite