Programul RABLA se mişcă în pas de melc în 2011 la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul Rabla nu se bucură de acelaşi succes ca anul trecut. Dacă în 2010, proprietarii de maşini din Prahova făceau coadă la REMAT pentru a scăpa de ele şi a primi voucherele pe care fie le-au vândut, fie le-au valorificat în avansul dat pentru noi autoturisme, anul acesta puţini s-au mai înscris în program.

Cei care deţin autoturisme mai vechi de 10 ani se pot se pot adresa firmelor colectoare, în vederea casării acestora, prin programul guvernamental RABLA. Pentru anul în curs, pentru program este alocată suma de 228 milioane de lei, din care se asigură casarea a 60.000 de autoturisme. La nivelul judeţului Prahova, în prima etapă a programului din acest an, au fost acordate 100 de vouchere, urmând ca numărul să fie suplimentat odată cu epuizarea lor.

Persoanele care valorifică maşinile primesc un tichet cu valoarea de 3.800 de lei pe care îl pot păstra sau îl pot înstrăina.

În plus faţă de anul trecut, proprietarii autoturismelor trebuie să prezinte şi talonul autovehicului, cartea de identitate a maşinii şi o dovadă eliberată de administraţia financiară din care să rezulte că nu figurează cu debite restante la bugetul statului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite