VIDEO Vezi cum acţionează şi alte forţe de ordine din Europa la protestele stradale violente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa din ultimele zile a reclamat abuzurile şi brutalitatea jandarmilor care au intervenit duminică în Bucureşti împotriva ultraşilor, însă imaginile surprinse în alte ţări europene arată că scutierii noştri sunt încă „mici copii" în materie de  violenţe stradale, comparativ cu alte forţe de ordine, din Europa

Brutalitatea forţelor poliţieneşti este un fapt binecunoscut, chiar şi în ţări cu democraţii puternice. Cu toate acestea, în ţările respective, rareori ofiţerii respectivi au fost anchetaţi ori sancţionaţi disciplinar pentru abuzurile lor. Urmăriți la lucru Bereitschaftspolizei, forţa de intervenţie a Poliţiei Federale Germane, care foloseşte printre cele mai brutale metode din Europa (video 1).

Şi colegii italieni, din Polizia şi de la Carabineri se lasă luaţi de val când intervin împotriva manifestanţilor (video 2). Jandarmii francezi au săvârşit şi ei excese (video 3). Pe primul loc în categoria brutalităţii se detaşează forţele ruse de intervenţie prin trupele OMON ale Poliţiei (video 4 şi 5).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite