Ploieşti: S-a dat startul la cursa promoţiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sezonul reducerilor a debutat deja în Ploieşti, mai devreme cu o lună decât era planificat. Magazinele cu haine, genţi de damă şi de voiaj, precum şi cele unde se comercializează încălţăminte au dat drumul la promoţii şi au “taiat” preţurile produselor.

Criza economică se ţine departe de mallurile din Ploieşti. Cât e ziua de lungă în magazinele cu haine şi cu încălţăminte e forfotă mare, mai ales acum, în plin sezon estival.

Doamnele şi domnişoarele se “pierd” printre umeraşele cu rochii de vară, cu bluze şi cu costume de baie, şi aproape tot ce le pică în mâini ajunge la casa de marcat.

Au şi motive să nu ţină cont de banii pe care îi cheltuie. Dacă la începutul lunii iunie cu 200 de lei abia dacă îşi puteau cumpăra o haină de vară, acum, de când au început promoţiile şi reducerile, cu aceeaşi sumă de bani îşi pot achiziţiona mai multe produse, ca de exemplu o rochie, o pereche de sandale, ba chiar şi o geantă de plajă. 

Ghid pentru cele mai bune oferte sunt chiar vitrinele magazinelor, cele unde este afişat mare procentul reducerilor. Evident, cele mai vizitate sunt unităţile care anunţă scăderi ale preţurilor de 30 % până la 70%.

“Sunt fericită, mă simt bine. Am făcut terapie prin shopping, e cât se poate de reală chestia asta. Mi-am strâns nişte bani, 1000 de lei, pe care vreau să-i dau pe haine şi încălţăminte cu preţ redus”, a spus Camelia Vâlcu, o ploieşteancă în vârstă de 30 de ani.

Şi bărbaţii sunt campioni la shopping
Nici bărbaţii nu se lasă mai prejos când vine vorba despre reduceri la haine de firmă. Ba chiar le concurează pe femei la capitolul cantitate, la cumpărături.

Costumele de zi sau de ocazie sunt la mare căutare, printre reprezentanţii sexului puternic. Una dintre cele mai bune oferte pentru această perioadă vine din partea magazinul Steilmann, situat în incinta mallului de la Galeriile Comerciale.

“De pe 20 iunie până la sfârşitul lunii iulie avem reduceri de 50% la articolele de primăvară şi de 30% la colecţia nouă la bărbaţi şi la femei. Cel mai ieftin costume este acum 434 de lei, de la un preţ iniţial de 869 de lei”, a precizat Ionuţ Dinu, manager de magazin.

Sandale de piele, la jumătate de preţ
La încălţăminte, magazinul Otter este în topul preferinţelor ploieştencelor. Sandalele şi pantofii costă acum cu până la 50% mai puţin.

“Produsele din branduri renumite pot fi achiziţionate acum la jumătate de preţ. Avem pantofi de piele, gen balerini care înainte costau aproximativ 300 de lei, iar acum sunt 150”, a specificat Mihaela Oprea, şef de magazin. Reduceri semnificative sunt şi la articolele de încălţăminte pentru copii, de 30%.

Cadouri pentru cumpărături
La haine de vară printre cele mai mari reduceri şi multe promoţii sunt la magazinele Kenvelo şi House of Art, etichetele produselor fiind “tăiate” la jumătate.

“Pantalonii subţiri de vară , bluzele şi rochiile se vând foarte bine. Avem nimai articole de calitate şi acest lucru se vede prin numărul mare de cumpărători. Sunt femei care lasă sute de lei pentru a fi cochet îmbrăcate în acest sezon”, a declarat Elena Neaşcu, manager la House of Art, magazinul Omnia.

reduycerPloieştenii care fac cumpărături de la Kenvelo primesc din partea magazinului un breloc pentru chei, un luciu de buze sau câte un parfum.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite