Admitere la programele de Master din cadrul UPG Ploieşti pentru anul universitar 2011-2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 900 de locuri au la dispoziţie tinerii care vor să urmeze cursuri de masterat la specializările Universităţii Petrol Gaze (UPG) Ploieşti. Cele mai multe sunt cu taxă (730), în timp ce la buget sunt numai 160.

Astăzi este ultima zi în care absolvenţii de studii universitare îşi pot depune dosarele pentru înscrierea la admiterea pentru cursurile de masterat. Pentru anul universitar 2011-2012, la Facultatea de Inginerie Mecanică şi Electrică din cadrul UPG sunt puse la bătaie 150 de locuri, toate cu taxă, la Facultatea de Ingineria Petrolului şi Gazelor sunt 170 de locuri, dintre care 104 cu plată, iar 66 bugetate, la Facultatea de Tehnologia Petrolului şi Petrochimie sunt 120 de locuri, dintre care 67 cu taxă şi 53 bugetate.

200 de tineri pot urma cursurile de master la specializările Facultăţii de Ştiinţe Economice, toate cu taxă, iar în acelaşi regim sunt scoase la concurs 209 locuri la Facultatea de Litere şi Ştiinţe, unde licenţiaţii mai au la dispoziţie şi 41 de locuri la buget.  

Cei care au lăsat pe ultima sută de metri înscrierile trebuie să aibă în dosarul de înscriere o copie legalizată a diplomei de Bacalaureat, diploma de Licenţă însoţită de foaia matricolă, o copie simplă a cărţii de identitate, o copie legalizată a certificatului de naştere şi de căsătorie (acolo unde este cazul), adeverinţă medicală şi trei fotografii tip buletin.

Taxa de înscriere la o specializare este de 70 de lei, iar cei care au mai multe opţiuni vor achita 50 de lei pentru al doilea sau al treilea program de master ales.

Admiterea se face pe bază de concurs, iar nota finală va fi media rezultatelor obţinute în anii de studiu la specializarea aleasă de concurent, cea de la Licenţă şi nota obţinută la examenul scris.

Rezultatele vor fi afişate pe 18 septembrie, iar candidaţii declaraţi admişi pe locurile cu taxă vor plăti 2200 de lei pentru un an de studiu, sumă achitată în patru rate egale.

Rezultatele vor fi afişate şi pe site-ul ploiesti@adevarul.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite