Pregătiri pentru un Crăciun... violet în magazinele din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marfa de sezon este deja pe rafturi
Marfa de sezon este deja pe rafturi

Mai devreme ca în anii trecuţi, magazinele de decoraţiuni şi supermarketurile din Ploieşti s-au aprovizionat cu marfă specifică sărbătorilor de iarnă.

Oferta de decoraţiuni pentru Sărbători pică numai bine pentru ploieştenii cumpătaţi, care vor să-şi împartă numeroasele cheltuieli din perioada Crăciunului pe mai multe luni. Totodată, au timp să-şi aleagă pe îndelete cele mai convenabile oferte. "Este un semn de normalitate să îmi cumpăr de acum bradul, globurile sau o parte din cadouri, ca să nu mai stau la cozi de sărbători. În străinătate aşa se întâmplă", ne-a spus Marius Neagu, un ploieştean obşinuit cu tradiţiile occidentale.

Supermarketurile şi hypermarketurile merg anul acesta pe produse de serie, ieftine sau cu preţuri medii. Foarte atractive sunt pachetele promoţionale, formate din brazi şi tot necesarul de decoraţiuni, care variază între 50 şi 120 de lei. Lumânările, ghirlandele, coroniţele pot fi găsite la preţuri absolut modice care pleacă de la 1 leu, dar pot ajunge şi la 60-70 de lei, în funcţie de materialele folosite pentru confecţionarea lor.

Crăciun violet

Chiar dacă le numeri pe degete, magazinele de decoraţiuni din oraş s-au pregătit, în schimb, cu produse unicat, personalizate sau în serie limitată. Tot de aici aflăm că ne pregătim pentru un Crăciun...violet. "Iarna aceasta se poartă violet, decoraţiunile vor fi în această culoare sau în nuanţe complementare, purpurii. Şi brazii vor fi în totalitate violeţi", ne-a informat despre trenduri Simona Moldoveanu, administratorul magazinului Only 4 You din Ploieşti.

Tot în astfel de locuri puteţi găsi cizmuliţe unde Moşul va lăsa cadourile, realizate din catifea şi dantele sau tafta, îngeraşi din porţelan, aranjamente pentru masa de Crăciun din material preţioase sau foarte idei pentru cadouri destinate celor mai pretenţioşi prieteni sau membri ai familiei. Evident, preţurile sunt pe măsura preţiozităţii darurilor şi pot ajunge până la câteva sute de lei.

Preţuri

Cele mai ieftine globuri costă sub un leu bucata, pe când unul realizat manual costă între 10 şi 25 de lei. Un glob în care ninge când îl agiţi costă 7-10 lei, un suport de lumânări porneşte de la 4 lei, o coroniţă pentru uşă de la 25 de lei, iar un brad artificial tot de la 25 de lei. Limita maximă este, însă, aproape nelimitată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite