Un prahovean a intrat în comă din cauza zăpezii căzute de pe casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrânul este în stare gravă. Foto Adelina Anei
Bătrânul este în stare gravă. Foto Adelina Anei

Un bărbat de aproximativ 70 de ani din Sinaia este în comă la spital după ce o bucată de zăpadă îngheţată, căzută de pe acoperiş, l-a lovit în cap

Un bătrân din oraşul Sinaia a ajuns, marţi, la spital, în stare gravă, după ce a fost lovit de o bucată de zăpadă îngheţată căzută de pe casă. Sinăianul de aproape 70 de ani este în comă de gradul III în urma loviturii suferite. El este internat în stare gravă și, din păcate, șansele lui de supraviețuire sunt minime.

Bătrânul a încercat și în timpul dimineții, fără succes, să curețe acoperișul de zăpadă. După mai multe ore de încercări și efort, a abandonat și a vrut să intre în casă pentru a odihnă. Chiar atunci, s-a declanșat dezastrul. O bucată de zăpadă amestecată cu gheață s-a prăvălit peste bărbat.

Alţi doi prahoveni au avut, marţi, probleme grave din cauza ţurţurilor şi a zăpezii îngheţate. Este vorba de un bărbat de 35 de ani din Ploieşti, lovit de zăpada căzută de pe o casă de pe strada Dumbrava, şi un bătrân din Plopu, lovit în cap de un ţurţure care i-a produs un traumatism cranio-cerebral cu sângerare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite