Un prahovean s-a aruncat în şanţ şi apoi a reclamat c-a fost lovit cu maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a primit îngrijiri medicale şi nu a avut nevoie de internare Foto: arhiva Adevărul
Tânărul a primit îngrijiri medicale şi nu a avut nevoie de internare Foto: arhiva Adevărul

Ce face dragostea din om! Un prahovean a reclamat c-a fost lovit cu maşina de un rival la mâna unei consătence. Cercetările poliţiştilor au scos la iveală că rănile tânărului au fost cauzate de faptul că acesta se aruncase într-un şanţ

Poliţiştii prahoveni au fost sesizaţi despre faptul ca Mihai, un tânăr din satul Strejnicu, a fost lovit în mod intenţionat cu un autoturism condus de un vecin. Mihai s-a prezentat la Spitalul Judeţean Ploieşti, unde i s-a stabilit diagnosticul: contuzie regiunea lombară stânga, excoriaţii umăr stâng, fără a fi nevoie ca tânărul să rămână internat.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat, însă, că pobâvestea n-a fost deloc cum a pretins iniţial tânărul. În urma verificarilor efectuate, au constst că Mihai nu a fost agresat în niciun fel şi nici nu a fost victima vreunui accident de circulaţie, ci a sărit într-un şanţ de pe Strada Troiţei, pentru că îl văzuse pe  Nicolae, care conducea autoturismul în direcţia sa. Tânărul s-a arătat convins că Nicolae avea de gând să-l lovească, din cauza unor conflicte anterioare, cauzate de faptul ca amândoi avuseseră aceeaşi prietenă. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Cocorăştii Colţ.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite