Prahova surprinsă de la înălțime în mantia iernii FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionat de zbor și de fotografie, Sebi Radu le-a îmbinat, pentru câteva clipe, pe amândouă și a realizat o fotogalerie... aparte. Și el este unul dintre cititorii noștri care nu a vrut să rateze concursul lansat pe site-ul ploiesti@adevarul.ro de a ne trimite cele mai frumoase fotografii cu iarna.

Dacă zborul de iarnă este unul cu totul aparte și imaginea Prahovei, în urma unei ninsori zdravene, este una deosebită, mai ales când este surprinsă de la înălțime. De aceste lucruri este convins Sebi Radu, cel care prin instantaneele sale ne poartă deasupra comunelor Șirna, Gorgota și Potigrafu, aflate la granița cu județul Ilfov.

image

Adevărul Ploieşti aşteaptă, în continuare, cele mai frumoase fotografii ale cititorilor, atât din municipiu, cât și din celelalte localități ale județului, care se vor regăsi într-o galerie pe site-ul ploiesti.adevarul.ro.

Nu uitaţi să ne spuneţi cum vă cheamă, pentru a vă putea semna pe imaginile foto, şi să ataşaţi o scurtă descriere a pozei, precum şi localitatea în care a fost făcută.

Cele mai frumoase pot deveni vedete pe adevarul.ro, unde vor fi văzute de cititori din întreaga ţară. Nu uitaţi să ne semnalaţi şi dacă vă confruntaţi cu probleme de electricitate, drumuri închise, alimentare cu energie termică.

Adresa de mail la care puteţi trimite fotografiile şi sesizările este ploiesti@adevarul.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite