POLUARE! „În Ploieşti miroase a IAD“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieştenii dau vina pe rafinăriile de la marginea municipiului pentru poluare (foto arhiva)
Ploieştenii dau vina pe rafinăriile de la marginea municipiului pentru poluare (foto arhiva)

Consilierii locali ploieşteni au solicitat, în şedinţa de ieri, ca la următoarea întâlnire să primească lămuriri cu privire la nivelul poluării din oraş din partea instituţiilor de stat care se ocupă de protecţia mediului. Declaraţia zilei a fost făcută de un consilier liberal, care i-a acuzat pe comisarii de mediu că sunt „nişte domnişoare" care se tem să amendeze poluatorii.

Mai mulţi aleşi locali au cerut ca la următoarea şedinţă să fie prezenţi şi reprezentanţi ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului Prahova şi ai Gărzii de Mediu, pentru a discuta problemele legate de poluarea din municipiu. Consilierii au solicitat un set de analize aferente ultimelor săptămâni, când, în mai multe zone ale oraşului, ploieştenii au resimţit mirosuri puternice de produse petroliere.

„Nu ştiu ce fac aceşti - nu pot să le zic nici domni nici doamne - aceste domnişoare, pentru a proteja ploieştenii de mari poluatori. În Ploieşti miroase a iad. Mai mulţi doctori mi-au spus că au observat probleme tot mai mari în rândul populaţiei din această cauză. Am ajuns în bătaia vântului: când bate dinspre Bucov vine miros de la Teleajen, când bate dinspre Bucureşti vine miros de la Btazi“, a fost replica acidă a consilierului local Iulian Teodorescu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite