600 de poliţişti asigură ordinea publică de Rusalii în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
600 de poliţişti vor asigura ordinea publică de Rusalii
600 de poliţişti vor asigura ordinea publică de Rusalii

Aproape 600 de poliţişti vor acţiona zilnic în perioada Rusaliilor pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, a anunţat conducerea Inspectoratului Judeţean Prahova

O atenţie deosebită va fi acordată staţiunilor turistice de pe Valea Prahovei, Valea Doftanei, Slănic, Cheia, precum şi alte zone unde se preconizează un aflux numeros de persoane.

Astfel. în perioada 01- 04.06.2012, se vor intensifica acţiunile de patrulare în zonele aglomerate, pe mijloacele de transport în comun şi în zonele cu afluenţă de public numeroasă. Poliţiştii vor acţiona pentru combaterea tâlhăriilor, furturilor din bagaje şi din buzunare, fiind vizate în special persoanele care circulă spre şi dinspre staţiunile turistice din judeţul Prahova.

Totodată, se va acorda o atenţie deosebită locurilor cu mare fluenţă de public, în care urmează a se desfăşura activităţi culturale, sportive şi de agrement în vederea asigurării unui climat corespunzător de siguranţă.

Poliţiştii vor acţiona în sistem integrat pentru combaterea infracţionalităţii, traficului şi consumului de droguri, prostituţiei şi proxenetismului. Vor fi desfăşurate activităţi de prevenire şi combatere a furturilor de şi din auto şi a faptelor de cerşetorie, şi vagabondaj.

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor, împreună cu reprezentanţi din cadrul structurii judeţene a Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi specialişti din cadrul Gărzii Financiare vor efectua

verificări la agenţii economici, sub aspectul respectării normelor sanitar veterinare şi înregistrării în evidenţele financiar-contabile a cantităţilor de mărfuri aprovizionate sau vândute.

Totodată, vor fi iniţiate şi efectuate acţiuni pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în această perioadă în unităţile de alimentaţie publică şi turism, complexe comerciale, pieţe, târguri şi oboare, zone de agrement, precum şi în locurile de depozitare şi distribuţie a mărfurilor şi produselor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite