Un poliţist intrat pe contrasens şi-a buşit maşina în remorca unui tractor, la Boldeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mașina de Poliție a fost avariată în partea stânga-faţă
Mașina de Poliție a fost avariată în partea stânga-faţă

O maşină de Poliţie a IPJ Prahova a fost implicată, marţi, într-un accident fără victime, pe DN 1A, în Boldeşti, după ce şoferul a intrat într-o depăşire şi a acroşat remorca unui tractor care venea regulamentar din sens opus

O autospecială a Poliţiei prahovene, aflată în misiune, a fost implicată într-un accident rutier petrecut în oraşul Boldeşti Scăeni. Acroşajul s-a petrecut în zona Boldeşti, pe Drumul Naţional 1 A, după ce poliţistul aflat la volan a intrat într-o depăşire şi nu a reuşit să readucă maşina pe bandă suficient de rapid. Autospeciala de Poliţie a acroşat remorca unui tractor care circula din sens opus.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean Prahova au precizat că, în momentul producerii accidentului, agentul se deplasa la o solicitare venită prin telefon la serviciul de urgenţă 112 şi avea în funcţiune dispozitivele luminoase şi sonore de avertizare. La rândul său, conducătorul tractorului a virat cât i-a permis drumul, încercând să evite coliziunea.

Accidentul nu s-a soldat cu niciun rănit. Cea mai şifonată din impact a ieşit autospeciala, care a fost trasă pe dreapta DN-ului mai bine de o jumătate de oră, că roata din partea stânga faţă aproape smulsă. Alte trei echipaje de Poliţie au oprit pe marginea drumului pentru a desfăşura investigaţiile necesare şi pentru a dirija traficul rutier.

CITIŢI ŞI:

FOTO Mașină de Poliție, implicată într-un accident rutier în Ploiești. Patru răniți UPDATE

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite