Primăria Ploieşti investeşte şapte milioane de lei în canalizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto-Arhivă
Foto-Arhivă

Licitaţia pentru contractarea firmelor executante a fost demarată în urmă cu câteva săptămâni, astfel că lucrările ar putea începe în această lună.

Veşti bune pentru locuitorii a patru cartiere ploieştene. Municipalitatea a decis să extindă sistemul public de canalizare în cartierele Bereasca, Râfov, Gheorghe Doja şi Găgeni. În cartierul Găgeni vor beneficia de canalizare nu mai puţin de 112 străzi, valoarea totală a investiţiilor fiind de peste 1,4 milioane de lei, fără TVA.

În cartierul Gheorghe Doja, Primăria va introduce reţeau de canalizare doar pe 13 străzi, valoarea totală a investiţiei cifrându-se la peste 1,5 milioane de lei, fără TVA. Deşi sunt catalogate ca rău famate şi cartierele Râfov şi Bereasca sunt pe lista de priorităţi a edililor şi vor beneficia de un sistem nou de canalizare.

Modernizări doar parţiale

În Râfov vor putea fi racordate la acest sistem imobilele amplasate doar pe 11 străzi, fondurile investite de municipalitate fiind de peste 2,3 milioane de lei, fără TVA, aceasta reprezentând, de altfel şi cea mai mare sumă alocată unui cartier în cadrul acestui proiect. Alte două milioane de lei, fără TVA, vor acoperi şi realizarea sistemului de canalizare din Bereasca, care va deservi ploieştenii care locuiesc pe 45 dintre străzile cartierului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite