Mihai Stoichiţă, la un pas de Astra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al Stelei, Mihai Stoichiţă, este favorit să-l înlocuiască pe banca tehnică a echipei Astra Ploieşti pe Marin Barbu.

Patronul grupării prahovene, Ioan Niculae, a recunoscut la GSP TV că a discutat cu Mihai Stoichiţă eventualitatea unei colaborări pentru sezonul viitor, tratativele fiind avansate. Ultimele detalii se vor pune la punct săptămâna viitoare.

"Este adevărat că am vorbit cu Mihai Stoichiţă şi-mi doresc ca el să preia conducerea tehnică a echipei Astra Ploieşti pentru sezonul viitor.

Mihai Stoichiţă este un antrenor foarte bun şi a dovedit acest lucru la toate echipele pe care le-a pregătit de-a lungul carierei. În principiu ne-am înţeles şi sper ca săptămâna viitoare să semnăm noul contract", a declarat patronul echipei Astra Ploieşti, Ioan Niculae

La rândul său, Mihai Stoichiţă a recunoscut că este aproape să antreneze pe Astra Ploieşti din sezonul viitor: "Am discutat cu domnul Niculae şi o să parafăm înţelegerea zilele viitoare.

Obiectivul meu va fi să terminăm în prima parte a clasamentului, chiar să obţin o calificare în cupele europene. Dacă Astra avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare, atunci cu siguranţă nu eram atras de această ofertă".

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite