Ploieşti: Asfaltări pe drumurile naţionale, în prag de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câteva dintre drumurile găurite vor fi reabilitate complet Foto: arhivă
Câteva dintre drumurile găurite vor fi reabilitate complet Foto: arhivă

Şoferii care doresc să tranziteze DN1B, spre Mizil, trebuie să se înarmeze cu multă rabdare, pentru că traficul rutier este restricţionat, în zonă, efectuându-se lucrări de realibilitarea a carosabilului.

„Acolo a fost introdusă freza pentru a repara denivelările din asfalt, urmând ca apoi, porţiune de drum să fie şi asfaltată. Ar mai fi de reabilitat aproximativ un kilometru de şosea pe DN1B, însă lucrările vor fi continuate şi pe alte drumuri naţionale care tranzitează judeţul", explică Ştefan Crivăţ, comisar şef al Poliţiei Rutiere Prahova.

Şantierul se va muta pe Cheia

Traficul rutier se desfăşoară pe o singură bandă pe sensul spre Mizil, iar pentru a evita orice fel de incidente, poliţiştii recomandă şoferilor să reducă viteza în zona lucrărilor şi să respecte semnalizarea, dar şi indicaţiile agenţilor rutieri. În cel mult câteva zile, constructorul va finaliza lucrările de reabilitare a carosabilului, iar următoarea zonă care va intra în reparaţii va fi DN1A, spre Cheia. Cei care doresc să ajungă în acest weekend la munte ar fi bine să evite această rută ocolitoare a DN1 pentru a nu risca să rămână blocaţi în ambuteiaje.

Pe parcurul lucrărilor, circulaţia în această zonă va fi restricţionată, astfel că autoturismele vor avea acces, pe anumite porţiuni, decât pe o singură bandă de sens. În zonă vor fi trimişi câţiva poţişti rutieri pentru a dirija şi fluidiza traficul, cel puţin în zielele în care valorile traficului ar putea să crească. Compania Romstrade, care se ocupă cu asfaltarea acestor rute,  va demara şi alte lucrări pe DN1B şi DN1D, termenul de finalizare al asfaltărilor fiind 31 decembrie 2010.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite