Un magazin din Ploieşti s-a făcut scrum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit pentru a stinge flăcările Foto: arhivă
Pompierii au intervenit pentru a stinge flăcările Foto: arhivă

Două incendii au avut loc în ultimele zile în Prahova, unul dintre ele mistuind un magazin amplasat pe Bulevardul Republicii din Ploieşti.

Ploieştenii care locuiesc pe Bulveradul Republicii din Ploieşti au alertat echipajele de pompieri pentru a stinge un incediu izbucnit la un magazin de pe această arteră, deţinut de Nicolae Moise.

În incendiul din municipiu au ars cablaje electrice, spoturi luminoase şi s-au degradat pereţii şi tavanul din rigips pe o suprafaţă de aproximativ 50 metri pătraţi.

Focul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată care s-a aprins în urma unei acţiuni mecanice sau fizice, după cum reiese din primele cercetări.

Depozit de furaje în flăcări

Ieri, în comuna Podenii Noi, sat Mehedinţa, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje.

Au ars aproximativ 8 tone de fân, flăcările fiind provocate, cel mai probabil, de o ţigară  aruncată la voia întâmplării.

Valoarea pagubelor rezultate în urma acestui incediu se ridică la aproximativ 2.000 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite