Ploieşti: Două maşini au ars ca torţele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit prompt pentru stingerea focului Foto: arhivă
Pompierii au intervenit prompt pentru stingerea focului Foto: arhivă

Două vehicule din Ploieşti au luat foc în acest weekend, potrivit pompierilor prahoveni, provocând pagube de câteva mii de lei.

Pe Şoseaua Vestului din Ploieşti echipajele de pompieri au intervenit în urmă cu două zile cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism aparţinându-i Ecaterinei Ionescu.

În foc au ars conductori electrici şi materiale plastice, pompierii fiind de părere că incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată în urma unei acţiuni mecanice sau fizice.

Pagube de 5.000 de lei

Tot în Ploieşti, pe DN72, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism al cărui proprietar este Lucian Rică.

S-au mistuit în flăcări componentele din cauciuc şi PVC la compartimentul motor şi vopseaua de pe elementele de caroserie.

Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată în urma unei acţiuni mecanice sau fizice, valoarea pagubelor fiind de 5000 lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite