Sportul în Liga I! Petrolul Ploieşti a ratat promovarea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportul Studenţesc a reuşit, astăzi, promovarea matematică în Liga I, formaţia din Regie devenind cea de-a treia echipă promovată în prima ligă de fotbal, după Victoria Brăneşti şi FCM Târgu-Mureş.

Într-un meci din penultima etapă a Seriei I din Liga a II-a, Sportul Studenţesc a învins, astăzi, pe propriul teren, pe Gloria Buzău, cu 2-1, Curelea reuşind o dublă pentru "studenţi".

Prin această victorie, Sportul Studenţesc a profitat de pasul greşit făcut ieri, tot pe propriul teren, de Petrolul Ploieşti, care a făcut doar 0-0 cu formaţia Concordia Chiajna. Echipa lui Tibor Selymes a promovat în Liga I după o pauză de patru ani.

De partea cealaltă, Petrolul Ploieşti, formaţia antrenată de Vivi Răchită, are 64 de puncte acumulate, fiind la patru puncte în spatele echipei Sportul Studenţesc, cu doar o etapă înaintea finalului de campionat.

Astfel, cu o etapă înaintea finalului de sezon, din Seria I a ligii secunde au promovat în Liga I Victoria Brăneşti şi Sportul Studenţesc, iar din Seria a II-a FCM Târgu-Mureş şi-a asigurat prezenţa în prima divizie. Ultima echipă promovată din Seria a II-a se va alege dintre Dacia Mioveni (locul II, 66 de puncte) şi Universitatea Cluj (locul III, 64 de puncte).

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite