Patru firme deszăpezesc judeţul Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CJ va monitoriza activitatea firmelor Foto: arhivă
CJ va monitoriza activitatea firmelor Foto: arhivă

Licitaţia pentru desemnarea firmelor care vor deszăpezi judeţul, s-a încheiat, ieri, fiind semnate şi contractele cu societăţile câştigătoare.

Din cele nouă firme ofertante, patru au fost desemnate câştigătoare în urma selecţiei. Astfel, drumurile din judeţ vor fi curăţate de zăpadă în această iarnă de firmele Cast SRL Băneşti, Star T&D Blejoi, Termoelectrica Ploieşti şi Matero Ama SRL.

Consiliului Judeţean Prahova a alocat deszăpezirii din iarna 2010-2011 suma de  460.000 de lei, însă, în cazul în care va fi necesar, aceste fonduri vor putea fi suplimentate.

Noutatea contractelor

„Noutatea acestei licitaţii a constat în obligativitatea firmelor câştigătoare de a opera pe maximum două sectoare de drumuri judeţene, în vederea unei mai bune acoperiri", spune Adrian Semcu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

Astfel, reprezentanţii CJ Prahova au stabilit în Prahova opt sectoare de drum, în funcţie de zonele în care sunt situate drumurile judeţene şi naţionale.

Verificarea lucrărilor aferente acţiunii de deszăpezire va fi realizată de către Serviciul de urmărire lucrări publice din cadrul Consiliului Judeţean Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite