Ploieşti: Concurs de fotografie, pentru elevi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii pot câştiga stickuri de memorie Foto: arhivă
Tinerii pot câştiga stickuri de memorie Foto: arhivă

O asociaţie din Ploieşti derulează un proiect împortiva violenţei în şcoli. Printre activităţile organizate se numără şi un concurs de fotografie cu premii constând în rucsacuri şi stickuri de memorie.

Până pe 16 noiembrie elevii din Prahova se pot înscrie cu fotografiile realizate de ei la un concurs organizat de Asociaţia Viitorul Tinerilor. Miza competiţiei o reprezintă premiile constând în rucsacuri şi stickuri de memorie.

În plus, absolut toate lucrările care participă la acest concurs vor fi expuse într-o locaţie, fie în aer liber, fie în Palatul Administrativ din Ploieşti, în funcţie de condiţiile meteo.

Proiectul „Abandonează violenţa, adoptă toleranţa" este finanţat de Consiliul Judeţean Prahova cu suma de 14.500 de lei.

„Tot în cadrul acestui proiect strângem semnături pentru o petiţie online prin care cerem numirea zilei de 16 noiembrie Ziua Naţională a Combaterii Violenţei Domestice. De asemenea vom avea şi o caravană în şapte localităţi din Prahova pentru diminuarea problememlor legate de violenţele din şcoli", spune Vasile Porumbaru, preşedintele Asociaţiei.

Pe 29 octombrie, aproximativ 200 de elevi ai şcolilor generale şi liceelor din Ploieşti vor participa la un marş anti-violenţă, cu plecare de la Gara de Sud.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite