Distracţie pe cinste în cluburile din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fie că doriţi să dansaţi pe cele mai noi hituri, fie că preferaţi să mergeţi la biliard sau bowling, în acest sfârşit de săptămână, aveţi de unde alege. Ofertele localurilor sunt variate şi pe toate gusturile.

Dacă vreţi să mergeţi la biliard, Angel Club, situat în Bariera Bucureşti, chiar în faţa Liceului de Chimie este una dintre posibilităţile de distracţie.

Clubul este dotat şi cu darts, dar şi cu air-hochey, iar preţurile pornesc de la cinci lei pentru o oră. Opt mese de biliard sunt la dispoziţia dumneavoastră şi la Sky House Păuleşti, situat la doi kilometri de Ploieşti, în fosta clădire Intex. Pe lângă biliard, aici mai puteţi juca şi bowling pe una dintre cele zece piste special amenajate, preţul fiind de 12 lei de persoană, pe joc.

Bar bavarez

În plus, există şi un loc special amenjat pentru copiii sub trei ani, dotat cu diverse jocuri şi maşinuţe. Peste drum de acest club se află şi Schnitzel House, unde, pentru zece lei de persoană, puteţi folosi una din cele patru piste de bowling.

Localul este renumit şi pentru delicatesele culinare realizate după reţete româneşti şi internaţionale. În plus, aici există şi un bar care este decorat după modelul bavarez, în care berea este la discreţie.

Cei care au energie pot opta pentru o petrecere cu muzică veche, la Retro Cafe sau pentru o petrecere studenţească oferită de Clubul OK. Houserii sunt aşteptaţi la Office, cel mai vechi club din Ploieşti, iar cei care vor să asculte cea mai nou muzică, pot merge la Club Versus, fostul The Club, mai ales că fetele au intrarea liberă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite