Ploieşti: Aflaţi când şi unde trebuie să depuneţi cererile de subvenţie la căldură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieştenii săraci primesc ajutor de căldură Foto: Imagine de arhivă
Ploieştenii săraci primesc ajutor de căldură Foto: Imagine de arhivă

Ploieştenii îşi pot ridica de luni cererile de subvenţie de la SC Dalkia Termo Prahova pentru energie termică, de la SC GDF SUEZ Energy România SA pentru gaze şi de la sediul Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare  de pe Gheorghe Grigore Cantacuzino pentru lemne.

Pentru energie termică, cererile vor fi depuse de către administratorii asociaţiilor de proprietari, pentru gaze naturale şi lemne de către beneficiari.

Atât cererile, cât şi declaraţiile pe propria răspundere, completate, se depun, începând cu data de 18 octombrie, în următoarele locaţii: sediul ASSC din strada Poştei nr.4 pentru energie termică şi gaze naturale şi sediul aceleiaşi instituţii de pe Ghe Grigore Cantacuzino nr.46 pentru lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri. Progamul de depunere este de luni până joi între orele 08.00 - 16.30 şi vineri între 08.00 - 14.00.

De asemenea, titularii dosarelor de locuinţă socială sunt rugaţi să se prezinte la sediul de pe Cantacuzino în vederea actualizării acestora. În acest an, beneficiază de ajutor pentru încălzirea locuinţei persoanele care realizează pe membru de familie un venit mai mic sau egal cu 615 lei.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite