Ploieștenii au început nominalizarea celor mai buni dascăli!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nominalizările celor mai buni dascăli, din ciclul preuniversitar, continuă până în ianuarie 2012 (foto: Alex Policală)
Nominalizările celor mai buni dascăli, din ciclul preuniversitar, continuă până în ianuarie 2012 (foto: Alex Policală)

Ziarul Adevărul îi caută pe cei mai buni cinci dascăli, din ciclul preuniversitar, cu care Ploieștiul se mândrește. Cititorii ploiești.adevarul.ro au făcut deja primele nominalizări în cadrul campaniei noastre.

Cele mai multe nominalizări primite până acum în campania „Profesori cu care Ploieștiul se mândește" le-a primit Dana Lica, profesor de Informatică la Colegiul Național „Ion Luca Caragiale" din municipiu.

Un cadru didactic deosebit, un suflet apropiat de cel al elevilor și multe rezultate de excepție obținute în activitatea de la catedră sunt doar câteva dintre motivele pentru care propun ca doamna profesor Dana Lica de la Colegiul I.L. Caragiale să candideze la titlul de cel mai bun profesor din județul Prahova", a scris eleva Mimi Ion pe site-ul ploiești.adevărul.ro.

Au mai fost nominalizaţi profesorii Irina Popescu, Colegiul Național I.L.Caragiale, Ioana Dumitrescu de la Colegiul Jean Monnet, Nicolae Gârboveanu de la Colegiul Jean Monnet, Ileana Deac de la Școala George Coșbuc Ploiești, Mihalache Nicolae de la Colegiul Elie Radu, Radu Simion de la Colegiul National Mihai Viteazul.

Ziarul Adevărul  îi caută pe cei mai buni cinci profesori, cei cu care Ploieștiul se mândreşte. Părerea ta contează!  Împreună cu un juriu de specialitate, îi vom desemna pe dascălii de top, care ne vor dezvălui și câteva dintre poveștile de viața și cheia succesului profesional.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite