Prefectul de Prahova a cerut demisia şefului de la Gruparea Mobilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prefectul şi comandantul Grupării Mobile au participat împreună la conferinţa de presă Foto: Alex Policală
Prefectul şi comandantul Grupării Mobile au participat împreună la conferinţa de presă Foto: Alex Policală

În urma incidentelor de la meciul disputat duminică pe „Ilie Oană", prefectul judeţului Prahova a solicitat demisia de onoare a comandatului Grupării Mobile de Jandarmi „Matei Basarab" Ploieşti. Jandarmii sunt acuzaţi că n-au intervenit suficient de repede

După ce a primit rapoartele din partea Poliţiei şi Jandarmeriei, prefectul judeţului Prahova, Adrian Dobre, a solicitat un control din Capitală, din partea conducerii Jandarmeriei. El îl acuză pe comandantul Grupării Mobile Ploieşti pentru reacţia lentă din timpul primei reprize. Jandarmii au intrat în stadion după ce un suporter a pătruns pe stadion şi a lovit un fotbalist stelist. Chiar şi după ce forţele de ordine au efectuat un cordon de protecţie în faţa galeriei petroliste, incidentele au continua, culminând cu aruncarea torţei care a dus la încheierea prematură a partidei. Luni, prefectul judeţului a reclamat că jandarmii s-au mişcat prea încet. El i-a cerut demisia de onoare şefului Grupării Mobile, colonelul Ştefan Burlacu.

Apreciez că modalitatea de pregătire a acestei misiuni a avut plusurile și minusurile sale. Concluziile comisiei de la București vor decide", a răspuns Ștefan Burlacu, aflat chiar lângă prefect la conferinţa de presă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite