Vivi Răchită: „Îmi doresc ca acest băiat să nu mai intre pe un stadion în viaţa lui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răchită şi Crângu au condamnat incidentele de duminică Foto: Alex Policală
Răchită şi Crângu au condamnat incidentele de duminică Foto: Alex Policală

Clubul Petrolul a fost amendat de Jandarmerie în urma incidentelor de la meciul cu Steaua, de duminică. Reprezentanţii grupării au anunţat că vor cere despăgubiri din partea firmei de pază. De altfel, ei au şi reziliat contractul cu Galant Security.

Managerul general, Valeriu Răchită, şi preşedintele clubului, Alexandru Crângu, şi-au dat demisia în noaptea de duminică spre luni, însă au revenit asupra deciziei. Luni, la ora 14.30, cei doi au organizat o conferinţă de presă în care au criticat vehement violenţele de la meciul cu Steaua şi au anunţat primele măsuri. După ce au fost amendaţi cu 10.000 de lei, reprezentanţii clubului au anunţat că vor cere despăgubiri din partea firmei de pază, Galant Security. De altfel, contractul cu această societate a fost reziliat.

„Această firmă este de pe vremea când eram în Liga a doua. Au efectuat paza sezonul trecut gratis, în schimbul a două banner-e. Nu vom plăti factura la acest meci. Decizia rezilierii contractului este clară, noi având intenţia de a solicita despăgubiri. La două meciuri am avut firma BGS, la spectacolul de inaugurare şi la meciul cu Dinamo, când autorităţile au avut informaţii că se pregăteau diverse mişcări. Atunci, am vrut cea mai bună firmă, dar care s-a dovedit şi cea mai scumpă. Acum suntem o candidată serioasă la retrogradare. În tribună erau mai multe persoane interesate să investească la echipă, care probabil vor renunţa acum“, a declarat Alexandru Crângu, preşedintele clubului.

„Patronul firmei de pază mi-a spus că oamenii n-au ştiut dacă pot să fugă după el. Este o pată ireparabilă. Îmi doresc ca acest băiat să nu mai intre pe un stadion în viaţa lui“, a spus Valeriu Răchită, managerul Petrolului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite