CFR Cluj – Petrolul Ploieşti, azi de la 19.30. Vezi echipele probabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflaţi pe locul 14 înaintea acestei etape, cu două victorii şi un egal din opt meciuri, „lupii" ploieşteni au plecat la Cluj într-o misiune imposibilă, cu speranţa să repete prestaţia, dar mai ales rezultatul, din meciul cu Vasluiul din etapa a doua

În efectivul cu care trupa lui Vivi Răchită a făcut deplasarea în Ardeal au apărut mai multe modificări faţă de precedenta partidă oficială. Astfel, Suad Zendeli, Bogdan Apostu, Bogdan Străuţ şi Radu Barbu nu fac parte din lotul de 18, în locul lor fiind cooptaţi Marko Campar, Mihai Tudor, Ciprian Milea şi Aleksandar Stojimirovic.

Înaintea acestui meci, CFR Cluj ocupă locul trei în clasament, cu o partidă mai puţin faţă de rivalii de la „U", pe care i-ar putea depăşi în cazul unei victorii diseară. După înfrângerea din Cupă şi egalul de la Rapid, trupa condusă de „Animalul" Jorge Costa are foame de puncte, însă „lupii" speră ca organizarea din defensivă să le aducă măcar un egal. Bornescu şi Buleică nu vor putea evolua pentru că forurile de conducere încă n-au avizat transferurile celor doi jucători veniţio liberi de contract.

Meciul se dispută în această seară, cu începe de la ora 19.00 şi va fi televizat de Digi Sport. Brigada de arbitri e compusă din Ovidiu Haţegan, Octavian Şovre şi Radu Ghinguleac. Echipe probabile:

CFR Cluj: Beto - Panin, Cadu, Nuno Diogo, Camora - Peralta, Mureşan, Renan - Sougou, Kapetanos, Ronny.

Petrolul: Zimmerman - M. Tudor, Sipovic, Popovic, P. Stoica - Dumitru, Bărbulescu - Opriţa, Negru, Stojimirovic - Komazec.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite