Schimbări masive la Petrolul înainte de meciul cu FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrolul este obligată să repare la Braşov ce a stricat, acasă, contra Ceahlăului, iar managerul Valeriu Răchită s-a arătat încrezător. Singura condiţie este blocarea lui Chipciu şi Cristescu. „Lupii" abordează meciul cu schimbări masive în lot

Încă marcat de îngâfrângerea suferită luni, administrată de o echipă care a jucat o repriză în inferioritate, managerul general al clubului Petrolul a luat măsuri drastice. Pe lângă îngheţarea primelor, au fost menţinute şi amenzile date lui Komazec, Buhuşi şi Borza, iar alţi jucători au primit avertismente. Atacantul adus în această vară a fost amendat pentru că l-a încurajat pe Cataramă să execute un corner de pe dreapta, deşi el era jucătorul desemnat, iar ceilalţi doi au fost sancţionaţi pentru abateri disciplinare, în condiţiile în care Borza n-a intrat cu Ceahlăul. Cei trei nu vor face parte din lot, la fel ca şi Radu Barbu, care a fost trimis la echipa a doua. În locul lor, vor intra Apostu, Milea, Mihai Tudor şi Melinte.

„Din păcate, jucătorii nu au înţeles semnalul tras înaintea partidei cu Ceahlăul şi rezultatul s-a văzut. Cel mai mult mă doare faptul că am avut o prestaţie modestă. Analiza meciului cu Ceahlăul a scos la iveală anumite aspecte îngrijorătoare, dar sper că a fost doar un accident. Ei trebuie să dea un exemplu celorlalţi şi sper că o face la meciul de la Braşov. Cred că, dacă vom reuşi să-i blocăm pe Chipciu şi Cristescu, avem şanse mari să ne întoarcem cu cel puţin un punct", a declarat Valeriu Răchită. El a precizat că după tripla Braşov, Chiajna, Dinamo va şti cu siguranţă care sunt jucătorii care rezistă la presiune şi merită să rămână în lot.

Mitea intră tot cu Chiajna

Meciul FC Braşov - Petrolul Ploieşti are loc sâmbătă, de la ora 21.30, pe stadionul „Tineretului". Marţi, „lupii" joacă în Cupă, contra nou-promovatei Concordia Chiajna.

Vezi AICI unde se joacă Petrolul-Concordia

Cele două echipe s-au mai întâlnit, recent, în prima ligă, meci la care Mitea era în cărţi pentru a prinde primul 11, dar s-a accidentat. Dacă n-a fost să fie prima dată, măcar a doua oară. Tehnicianul Petrolului a anunţat că fostul jucător al Ajax-ului are şanse mari să intre cu Chiajna.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite