Petrolul Ploieşti – Concordia Chiajna 1-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stojimirovic a fost înlocuit în 81 şi apoi rechemat de la cabine Foto: Alex Policală
Stojimirovic a fost înlocuit în 81 şi apoi rechemat de la cabine Foto: Alex Policală

„Lupii" au jucat, vineri, acasă, un amical cu echipa pe care o învinseseră în acest sezon şi-n campionat şi-n Cupă, numai că rezultatul de aseară a fost departe de acel 4-1 înregistrat cu puţin timp în urmă. Concordia şi-a dat drumul la joc, în vreme ce parcursul ploieştenilor continuă pe un traseu descendent

Pe măsură ce trec meciurile, devine tot mai vizibil că Petrolul are mari probleme la construcţie. Dacă apărarea, punctul forte, cedează, atunci cursa pentru egalare arată ca o luptă surdă, în care Dumitru sau Opriţa sunt serviţi cu nişte mingi lungi la care n-ar fi ajuns nici când erau în floarea vârstei.

Chiajna a deschis scorul în minutul 34, când Vitinha a trecut fără probleme pe lângă Străuţ şi a centrat la fel de uşor, pe jos, în gura porţii. Valii Badea a preluat din faţa lui Melinte, s-a întors cu faţa la poartă şi a şutat calm în colţul lung.

Egalarea a venit în minutul 57, prin singura variantă posibilă dacă ne raportăm la jocul „lupilor": o fază fixă. Komazec a executat perfect o lovitură liberă din poziţie centrală şi l-a bătut pe Niţă. Tot el a ratat ocazia desprinderii, în minutul 86, când a reluat în portar, cu capul, o centrare care l-a găsit singur în gura porţii. A mai încercat, pe final, cu o altă lovitură liberă, însă n-a mai reuşit să schimbe tabela.

Pompiliu Stoica s-a accidentat în minutul 86, după ce-a dat o pasă lungă. La cum a arătat, e foarte probabil să fie vorba de o întindere, un nou motiv de îngrijorare pentru Răchită, mai ales că Buşu a jucat slab în prima repriză pe acea parte. Imediat după accidentare, secundul Negoiţă a sprintat până la vestiare, de unde l-a adus pe Stojimirovic, care fusese înlocuit cu cinci minute mai devreme şi probabil era singurul care mai era echipat.

Petrolul - Concordia 1-1 (0-1)

Marcatori: Komazec (57) / Badea (34)

Petrolul, în prima repriză: Zimmerman - Străuţ, Petrovic, Melinte, Buşu - Dumitru, Enescu - Opriţa, Negru, Stojimirovic - Roman.

În repriza a doua: Campar - Tudor, Barbu, Djurovic, Stoica (Stojimirovic 89) - Buhuşi, Bărbulescu - Borza, Melinte, Stojimirovic (Mitea 81) - Komazec

Concordia în prima repriză: Niţă - Cl. Dumitrescu, Mamele, Galiassi, Vitinha - Muzac - Bîră, Stoica, S. Pană, Iliescu - Badea

În repriza a doua: Niţă - Dina, Mamele, Bozga, P. Marin - Chiţu, Radu, Stere, Popa - Mihalcea, Bălţoi

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite