Suporter Petrolul: „Individul care l-a lovit pe Galamaz era, foarte probabil, drogat în momentul atacului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Enache la Spitalul Judeţean de Urgenţă
Dragoş Enache la Spitalul Judeţean de Urgenţă

Dragoş Petruţ Enache, tânărul care a intrat pe teren la meciul de duminică şi a lovit un fotbalist stelist, le-a povestit medicilor că băuse înainte de meci. El a fost ţinut la Spitalul Judeţean până aproape de ora 1.00, fiind luat de acolo în cătuşe. Testul pentru droguri a ieşit POZITIV

După ce l-a lovit pe Galamaz cu pumnul în faţă, tânărul din galeria „lupilor galbeni" a intrat într-o altercaţie cu Martinovic, care s-a ţinut mult mai bine pe picioare. Fundaşul stalist l-a lovit cu piciorul în plex, primind ajutoare şi de la Stanca, portarul nimerind şi el un „voleu". În urma altercaţiei, Dragoş Petruţ Enache a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, însoţit de doi poliţişti. El a avut contuzii uşoare. Tânărul le-a spus medicilor că băuse înainte de meci. Foarte interesant este că testul pentru droguri, făcut la urină, a ieşit pozitiv. Medicii spun, totuşi, că acesta nu este 100% sigur, existând şi posibilitatea ca substanţele să provină de la anumite medicamente. Un examen la sânge va fi mai relevant.

„A avut mai multe contuzii uşoare şi a fost în investigaţii. Testul la urină nu este concludent. Am găsit anumite substanţe, dar ele ar putea proveni şi de la unele medicamente", ne-a explicat doctorul primar Dumitru Ionaşcu, de la Unitatea de Primiri Urgenţe.

EDITORIAL

Grigore Cartianu

Grigore Cartianu

Lecţia de la Ploieşti: cine nu are sârbi, să-şi cumpere!

Suporterii care au fost lângă el duminică noapte spun că tânărul de 25 de ani se comporta ca şi cum ar fi fost sub influenţa drogurilor. Un membru al galeriei ne-a dezvăluit, sub protecţia anonimatului, că Dragoş era întotdeauna printre primii la scandal. De altfel, se pare că tocmai îi expirase o interdicţie pe stadioane, primită după o bătaie mai veche cu jandarmii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite