18 percheziţii la hoţii din locuinţe din Prahova VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii prahoveni au desfăşurat, joi dimineaţă, 18 percheziţii domiciliare în Ploieşti şi localităţile limitrofe, la mai multe persoane suspectate de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale

18 percheziţii erau în desfăşurare, joi dimineaţă, în jurul orei 7.00, la Au fost reţinuţi şase din cei opt indivizi care erau în vizorul poliţiştilot. Din cercetări a rezultat că aceştia pătrundeau prin efracţie, pe timpul nopţii, în case locuite temporar şi sustrăgeau bunuri electrocasnice, scule electrice şi produse alimentare, pe care ulterior le valorificau la persoane din Puchenii Mari, Brazi şi Ploieşti. Prejudiciul calculat până în prezent este de aproximativ 170.000 lei. Astfel, în baza unor autorizaţii emise de către Judecătoria Ploieşti, poliţiştii au descins în Puchenii Mari, Brazi, Bărcăneşti, Ploieşti si Urlaţi. În urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri (aparate de sudură, aparatură electrocasnică, scule electrice folosite în construcţii şi confecţii metalice), ce fuseseră sustrase din şapte locuinţe si dintr-o societate comercială din Puchenii Mari, înfracţiuni comise în perioada decembrie 2011- ianuarie 2012, pe raza de competenta a Sectiei 9 Poliţie Rurală Puchenii Mari.

Cele şase persoane reţinute urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunere de arestare preventivă. suspecţii unor furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, anunţă reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite