Proiect de 3 milioane de euro la Bucov. Vezi AICI ce planuri are administraţia locală FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administrația ploieșteană va aloca peste 3 milioane de euro pentru modernizarea Parcului „Constantin Stere" Bucov

Lucrările vizează realizarea de noi alei cu pavimente ecologice, elemente decorative, iluminat ecologic cu panouri fotovoltaice, introducerea unui sistem de irigaţii, înlocuirea solului, refacerea suprafeţei gazonate şi igienizarea amplasamentului. Proiectul va intra mâine în dezbaterea consilierilor locali ploieşteni. Singura problemă ţine de disputa mai veche cu Primăria Bucov pentru terenul de aici. „Până la finalizarea litigiului, nu ne aşteptăm să primim autorizaţia de construire. Dar putem să începem cu lucrările care nu necesită aşa ceva, cum sunt aranjamentele florale sau amenajarea unei zone de paintball", ne-a declarat Cătălin Vlad, directorul Administraţiei Parcului Memorial „Constantin Stere“ Bucov.

Conform proiectului, la Bucov urmează să fie amenajate zone noi de relaxare, un parc de aventură, o zonă de paintball, un spaţiu expoziţional, terenuri de sport, un circuit de carting, zona pentru tenis de masă, pistă pentru skating şi teren de minigolf.

image

VEZI CUM ARATĂ PROIECTUL PENTRU MODERNIZAREA PARCULUI BUCOV

Deşi este situată în Bucov, instituţia este subordonată Consiliului Local Ploieşti, lucru care a stârnit întregul scandal între cele două primării.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite