Ploieşti: Se caută ofertele de final de sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Se caută ofertele de final de sezon
Ploieşti: Se caută ofertele de final de sezon

Ploieştenii fac cozi la agenţiile de turism din municipiu pentru a obţine bilete pentru sejururi de final de sezon, în staţiuni de pe litoralul românesc şi de la munte. Sunt la mare căutare şi destinaţiile precum Grecia, Turcia şi Bulgaria.

Agenţiile de turism din Ploieşti se întrec în oferte care de care mai tentante pentru a-şi atrage cât mai mulţi clienţi, la final de sezon. Şi se pare că au succes, după numărul biletelor vândute.

“Într-o singură săptămână am vândut 40 de pachete de vacanţă, majoritatea pentru ţara noastră. Cei care le-au cumpărat sunt în special persoane cu copii şi care vor să meargă nu foarte departe de casă şi să aibă toate condiţiile de cazare la hotel”, a spus Ioana Simion, agent de turism.

“Pentru ultima jumătate a lunii august, preţurile pentru pachetele turistice în ţară scad cu până la 30-40%. Şi în plus, ploieştenii pot obţine diverse servicii incluse  în preţul biletului, cum ar fi o altă reducere pentru copii, şedinţe de masaj şi de SPA sau o excursie gratuită”, a mai precizat aceasta.

Bulgaria, o destinaţie ieftină
În topul destinaţiilor de sfârşit de vacanţă se situează staţiunile montane Predeal, Buşteni, Sinaia, cele cu profil balneoclimateric  - Covasna, Pucioasa, Olăneşti şi Băile Herculane, dar şi staţiunile de pe litoralul românesc – Eforie Nord, Mamaia, Olimp şi Costineşti.

“Am ales să plecăm la un hotel din Mamaia. Ne-am gândit în primul rând că avem doi copii mici şi că trebuie să le asigurăm lor toate cele necesare. Avem piscină, iar camera este dotată cu tot ce trebuie. Avem până şi vedere la mare şi toate mesele sunt asigurate. Pentru ultima săptămână din august am plătit vreo 1500 de lei, pentru toţi cei patru membri ai familiei”, a spus Dana Tomescu, o ploieşteancă care a cumpărat o vacanţă de final de sezon.

Pentru Bulgaria, agenţiile de turism pun la bătaie oferte tentante, pentru staţiunile Nisipurile de Aur, Albena şi Sunny Beach. Preţurile pornesc de la 24 de euro de persoană, în sistem all inclusive şi ultra all inclusive, la hoteluri de trei şi de patru stele.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite