Vino pe Valea Cerbului la cel mai mare festival moto al verii FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Staţiunea prahoveană Buşteni a devenit capitala sporturilor extreme pe două roţi. Până duminică, aici se desfăşoară cel mai mare festival moto al verii din Europa de Est. Moto X Country 2011 este deschis atât piloţilor profesionişti cât şi amatorilor  de moto off-road. Sute de turişti sunt aşteptaţi

Festivalul moto a început joi seară, cu „Trial nocturna", şi va continua până mâine. În primele zile, motocicletele şi viteza au atras sute de spectatori, iar organizatorii se aşteaptă ca numărul de turişti să crească astăzi şi mâine, în cele mai importqante două zile ale evenimentului. Pe Valea Cerbului din Buşteni se desfăşoară în acest moment  cel mai mare festival moto al verii. Vor fi concursuri şi demonstarţii spectaculoase, iar la cursele prin noroaie şi-au anunţat prezenţa piloţi din toată Europa.

image

VEZI AICI IMAGINI DIN PRIMELE DOUĂ ZILE DE FESTIVAL

Piloţii prezenţi în prima seară şi-au arătat măiestria mânuirii cailor putere într-un spectacol nocturn, la deschiderea evenimentului. „Buşteniul, în acest weekend, este capitala sporturilor extreme. Cu siguranţă cei care vor veni pe Valea Prahovei vor avea ocazia să participe la un spectacol deosebit, cu multă adrenalină", a apreciat primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin.

Pe lângă concursurile de moto, vor fi şi demonstarţii cu maşini de teren, iar în fiecare seară vor avea loc petreceri pe Valea Cerbului. Mai mult, duminică va fi etapa a şasea a Campionatului Naţional de Endurocross.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite