Mircea Bornescu se antrenează cu Petrolul Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul de 31 de ani, care tocmai şi-a reziliat înţelegerea cu grecii de la Kavala, a început, miercuri, antrenamentele la Ploieşti. Bornescu este văzut drept soluţia salvatoare pentru „lupii galbeni“, care au avut ceva de furcă în acest început de sezon din cauza portarilor

După ce Şumudică, antrenorul care-l adusese la Kavala, a venit la Ploieşti, Bornescu şi-a reziliat şi el contractul cu grecii, săptămâna trecută, şi l-a urmat în oraş, numai că a ajuns în curtea formaţiei rivale. Aici, Zimmerman alternează paradele senzaţionale cu meciurile în care gafează impardonabil, iar Zendelli nu s-a ridicat până acum la nivelul aşteptărilor pentru un internaţional macedonean, aşa că Petrolul Ploieşti pare să aibă mare nevoie de un portar cu experienţă. De miercuri, norocul le-a surâs „lupilor“, care l-au cooptat pe Mircea Bornescu. Fostul goalkeeper al Craiovei şi Rapidului, ultima oară la Kavala, se antrenează cu Petrolul Ploieşti, însă nu a semnat momentan un contract.

Managerul Petrolului, Valeriu Răchită, a dezvăluit în această după-amiază că negociază cu Bornescu, însă clubul nu-i poate oferi salariul solicitat. Ploieştenii încearcă să-l convingă să semneze până în iarnă pe un salariu apropiat de media actualului lot, urmând ca din retur să încerce să-i ofere mai mulţi bani.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite