Astra Ploieşti are antrenor nou! Cadoul de instalare: Găman şi Bărboianu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Şumudică este noul antrenor al echipei de primă ligă Astra Ploieşti. El a fost anunţat oficial aseară de conducerea clubului ploieştean. Fostul rapidist nu vine singur, în aceeaşi zi au fost legitimaţi şi doi fotbalişti

Noul antrenor al echipei Astra, după demiterea lui Tibor Selymes, este Marius Şumudică. Tehnicianul, care a împlinit 40 de ani în martie, a fost confirmat ieri. El a venit la Ploieşti după o trecere foarte scurtă prin campionatul Greciei, încheiată după ce echipa la care fusese adus a fost retrogradată în liga secundă din cauza unor meciuri suspecte de blat.

„Şumi“ nu este la prima venire în 9 Mai. El a mai antrenat FC Ploieşti, actuala Astra, în sezonul 2008-2009, când echipa juca în Liga 2. Tehnicianul a părăsit gruparea cu câteva etape înainte de terminarea campionatului, nemulţumit că în staff-ul tehnic fuseseră aduse mai multe persoane de la Dinamo, în frunte cu Ion Moldovan. Şumudică a rămas, însă, în relaţii foarte bune cu patronul grupării ploieştene, Ioan Niculae, persoane din cadrul clubului vorbind chiar că el ar fi fost cel care a recomandat aducerea fundaşului central Bruno Miguel, în această vară, cât Selymes încă era la echipă.

În noul staff de la Astra vor lucra Valentin Sinescu, Gabi Vochin, Bebe Bărbulescu, iar antrenor cu portarii va fi celebrul Silviu Lung.

Tot ieri, Astra Ploieşti a anunţat că i-a adus pe Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu. Cei doi vin, la fel ca şi Ologu şi Lung Jr., de la Craiova, liberi de contract. Ei au semnat înţelegeri pe 5 ani cu Astra. De asemenea, la echipă este aşteptat şi mijlocaşul Băjenaru, de la Steaua Bucureşti, despre care Gigi Becali anunţase că este dorit de Şumudică la Ploieşti încă dinainte de aducerea oficială a lui „Şumi“.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite