Petru Mircea, acuzat că umblă cu „vagaboante“ blonde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul dintre părinţii Mădălinei Manole şi Petru Mircea este departe de a se fi încheiat. Dincolo de programul de vizită a micuţului Petru, pentru care cele două părţi încă se ceartă în istanţă, Ioan Manole îi reproşează fostului său ginere că aduce în casa fiicei sale „tot felul de vagaboante".

După cum ne-a declarat tatăl „Fetei cu părul de foc", femeile care au fost văzute intrând în locuinţa de la Otopeni sunt blonde, cu permis de conducere şi se dau foste „confidente" ale Mădălinei. „Nepotul meu este ţinut la Botoşani, pentru ca aşa-zisul tătic al copilului Mădălinei să aibă timp să umble cu tot felul de vagaboante. Toate spun că sunt «confidentele» fetei mele, sunt blonde şi au carnet de şofer. Aceste femei consumabile, că se vede de la o poştă că-s de moravuri uşoare, îi conduc maşina fetei mele, iar Petru Mircea, ca un boss, stă în dreapta şi le dă indicaţii unde să meargă. Nu-i repectă deloc memoria fetiţei mele", ne-a spus Ioan Manole.

Ieri, soţii Manole şi Petru Mircea s-au întâlnit la Tribunalul Bucureşti, unde s-a judecat recursul înaintat de soţul Mădălinei Manole privind programul de vizită al micuţului Petru. Tribunalul Buftea a decis ca soţii Manole să-şi poate vedea nepotul de două ori pe lună, sentinţă cu care Petru Mircea nu a fost de acord şi a atacat-o cu recurs, apelul judecându-se la Tribunalul Bucureşti.

La finalul şedinţei de judecată, de ieri, magistraţii au hotărât că au nevoie de mai mult timp pentru deliberări şi au amânat luarea unei decizii până săptămâna viitoare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite