Pentru 800 de euro pe lună, prahovenii pot culege sparanghel în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Foto Adevărul
Foto Adevărul

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţelor de Muncă Prahova intermediază angajarea mai multor persoane în Germania, în sectorul agricol şi în cel hotelier. Salariile variază între 800 şi 2.000 de euro pe lună

O firmă din Germania scoate la concurs, prin AJOFM Prahova, mai multe posturi în sectorul agricol şi în cel hotelier. Oferta în domeniul agricol se referă la culesul de sparanghel şi capşuni şi la vânzarea produselor agricole. Persoanele interesate trebuie să aibă experienţă în agricultură, condiţie fizică bună şi cunoştinţe de limba germană de baza pentru cei care vor lucra la culesul produselor agricole, respectiv cunoştinţe extinse de limbă germană, pentru cei care vor lucra la vânzarea acestora, anunţă AJOFM.

Salariul oferit este de 800 euro net pe lună, după reţinerea asigurărilor sociale, impozit, cazare şi masă. Angajarea se face pentru perioada aprilie-iunie, iar timpul de lucru este de 40-50 ore pe săptămână.

Cealaltă ofertă este pentru meseriile de bucătar, cameristă, ospatar, ajutor în bucătărie şi ajutor în gastronomia de sistem. Sunt solicitate persoane cu calificare profesională încheiată sau experienţă în domeniul gastronomic specificat, cu cunoştinţe de limbă germană de bază, pentru personalul auxiliar, şi extinse, pentru personalul de specialitate. Experienţa profesională constituie un avantaj.

Angajarea se face pentru perioada mai-noiembrie, iar timpul de lucru este de 40 de ore pe săptămână, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare. Salariul oferit va fi de 1.200-1.500 euro brut pe lună pentru personalul auxiliar şi 1.500-2.000 euro brut, pentru personalul de specialitate.

Solicitările pot fi depuse la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova, str. Nicolae Iorga, nr. 1, Ploieşti, iar data de desfăşurare a selecţiei va fi comunicată ulterior.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite