Lucrări fără sfârșit pe strada Veronica Micle din Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zgomotul, mizeria și aglomerația „tronează“ de aproape o lună pe strada Veronica Micle (foto: arhiva Adevarul)
Zgomotul, mizeria și aglomerația „tronează“ de aproape o lună pe strada Veronica Micle (foto: arhiva Adevarul)

De mai bine de o lună, localnicii din zona de Sud a Ploieștiului, dar și cei care merg la serviciu aici, sunt terorizați de lucrările care par să nu se mai sfârșească de pe strada Veronica Micle.

Artera face legătura între zona Gării de Sud și strada Bobâlna, paralelă cu Bulevardul Castanilor și este una intens tranzitată. Lucrările au fost demarate de către operatorii de la apă-canal în urmă cu mai bine de o lună și nu au fost finalizate nici până în prezent. După ce a fost spartă, artera urmează să fie reasfaltată.

Oamenii care locuiesc și care lucrează în zonă sunt foarte nemulțumiți de maniera greoaie în care se desfășoară lucrul.

„E o aglomerație de nedescris aici, mai ales că pe artera asta sunt și foarte multe locuri de parcare. Acum dacă au închis-o, ar trebui să ne permită să ne lăsăm mașinile în alte zone, nu să stea cu ochii-n patru și să ni le blocheze sau să ni le ridice cum ne prind că le punem într-un loc nepermis. În plus, nu ne-a anunțat nimeni că reiau lucrările, iar mulți dintre noi ne-am parcat mașina pe strada Veronica Micle, pentru ca peste zi s-o închidă, cu tot cu mașinile noastre acolo, iar seara când am terminat serviciu abia am putut ieși. Toate se fac de-a-ndoaselea la noi", ne-a declarat foarte revoltată Ștefania Stancu.

Oamenii nu vor scăpa de zgomot, mizerie și aglomerație până la sfârșitul săptămânii, ținând cont că nici vremea nu este una favorabilă continuării lucrărilor la infrastructura rutieră.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite