Au început lucrările pe drumurile prahovene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe drumuri judeţene din Prahova au intrat în lucrări de reparaţii şi refacere a carosabilului în această săptămână, în cadrul unui program de 2,2 milioane de lei început luna trecută de Consiliul Judeţean. În paralel, Ministerul Dezvoltării a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice lista cu drumurile locale din Prahova care vor fi reabilitate cu bani de la Guvern

În total, vor fi reabilitaţi peste 240 de kilometri de drum prin programul ministerial. Beneficiază de finanţare aproape 50 de localităţi. Cele mai mari tronsoane care vor intra în reabilităti vor fi în Filipeştii de Pădure, 13,8 kilometri, Filipeştii de Târg, Breaza, câte 11 kilometri, Poseşti, 10 kilometri, Baba Ana, 9,3 kilometri, Drăgăneşti, 8,3 kilometri, Comarnic, 8,1 kilometri, Băicoi, 8 kilometri, Târgşoru Vechi, 7,8 kilometri, şi Cărbuneşti, 7,1 kilometri.

În cazul drumurilor judeţene, în prezent se lucrează pe DJ 101 C, în zona Sălciile, DJ 100 B, DJ 102 N - Inoteşti, DJ 101 - Filipeşti şi DJ 130 - Ceraşu. De asemenea, a început şi lucrarea de consolidare a podului situat la intrarea în comuna Aluniş. Reabilitările urmează să fie gata, conform graficului, până pe 10 septembrie. „Lucrările au fost împărţite pe opt sectoare. Au câştigat patru firme, una dintre condiţiile impuse a fost ca un ofertant să nu încheie contracte pe mai mult de două sectoare, astfel încât lucrările să se desfăşoare fără întârzieri. Se lucrează intens la Aluniş şi pe zona Inoteşti-Colceag pentru turnarea covorului asfaltic", ne-a declarat, ieri, preşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Cosma.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite