Obstacol în buricul Ploieştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atenţie, şoferi! O gură de scurgere lăsată descoperită pune în pericol siguranţa traficului rutier pe cea mai importantă stradă din Ploieşti. Pe prima bandă de pe Bulevardul Republicii, pe sensul de mers dinspre sud spre nord, chiar în faţa Palatului Culturii, un cămin de scurgere a rămas, de câteva zile, fără grătarul care-l acoperea. Gaura nu este semnalizată în niciun fel

Mai mulţi şoferi ploieşteni cu care am discutat bănuiesc că gura de scurgere ar fi rămas descoperită în urma lucrărilor la partea carosabilă, exeutate acum câteva săptămâni de o firmă din Prahova. Problema cea mare nu este, însă, originea problemei, ci faptul că autorităţile nu o rezolvă. „Mergeam pe banda a doua şi un troleibuz mi-a tăiat calea brusc. Primul meu instinct a fost să trag de volan în stânga, am fost la câţiva centimetri să buşesc o altă maşină. Abia după câteva zile, circulând pe banda întâi, am observat că există o groapă şi am înţeles de ce a luat brusc de volan şoferul RATP. E un pericol foarte mare!", ne-a povestit Andrei Ştefan, conducător auto din Ploieşti.

„Nu am primit nicio reclamaţie. Vom trimite o echipă pe teren, pentru a verifica situaţia şi a lua măsurile necesare, dacă înlocuirea intră în atribuţiile noastre. Dacă lipseşte î urma asfaltării, atunci constructorul are obligaţia aducerii la cotă", ne-a comunicat Agnes Bogdan, purtătorul de cuvânt al Apa Nova Ploieşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite