Vedeţi AICI locurile de muncă vacante în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prahovenii care se regăsesc pe lista cu şomeri a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova au la dispoziţie în această săptămână 191 de locuri de muncă vacante.

Angajatorii care îşi desfăşoară activitatea în judeţul nostru au scos la concurs în această săptămână 191 de joburi pentru prahovenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Cele mai multe locuri de muncă vacante sunt, în continuare, în Ploieşti. Astfel, prahovenii care doresc să lucreze în municipiu au la dispoziţie 143 de locuri de muncă vacante. Cele mai multe dintre acestea sunt pentru confecţioneri, mecanici, gestionari difuzare presă, muncitori necalificaţi şi zidari.

VEDEŢI AICI LOCURILE DE MUNCĂ VACANTE ÎN PLOIEŞTI

În Câmpina angajatorii au scos la concurs în această săptămână 45 de locuri de muncă. Cele mai multe dintre acestea sunt pentru bucătari, ospătari şi electricieni.

VEDEŢI AICI LOCURILE DE MUNCĂ VACANTE ÎN CÂMPINA

În Vălenii de Munte sunt disponibile pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă doar trei joburi. Două dintre acestea se adresează muncitorilor necalificaţi şi unul pentru vânzători.

VEDEŢI AICI LOCURILE DE MUNCĂ VACANTE ÎN VĂLENII DE MUNTE

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite