Posturi noi pentru ingineri, în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 250 de persoane din Prahova au şansa să-şi găsească un job în acaestă săptămână (foto: Alex Policală)
Peste 250 de persoane din Prahova au şansa să-şi găsească un job în acaestă săptămână (foto: Alex Policală)

Peste 250 de prahoveni, aflaţi în căutarea unui loc de muncă, îşi pot găsi un job în această săptămână. Oferta Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova este de 264 de slujbe, dintre care 17 pentru cei cu studii superioare.

Cele mai multe locuri de muncă sunt disponibile la AJOFM Ploieşti, care pune la bătaie 196 de posturi. Cele mai multe sunt pentru muncitori, şoferi şi agenţi comerciali. Zece job-uri sunt pentru cei care au studii superioare. Se caută un administrator financiar, un inspector de resurse umane, un inginer în industria ceramică, unul în cea electroenergetică, un inginer petrolist, unul pe profil electric, un inginer în tehnologia sudurii, un tehnolog în fabricarea de armament.

La AJOFM Vălenii de Munte sunt disponibile în această săptămână şase locuri de muncă, dintre care două pentru inginerii tehnologi în prelucrări mecanice.

La Câmpina, 62 de persoane se pot angaja, dintre care cinci cu studii superioare. În acest sens, se caută un administrator financiar, un director de producţie, un economist, un şef linie confecţii şi un şef de producţie.

Pentru mai multe detalii, cei interesaţi se pot interesa la sediile agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă sau pe site-ul http://www.prahova.anofm.ro.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite