Job-uri puține în Prahova pentru absolvenții de facultate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 200 de locuri de muncă sunt puse la bătaie în această săptămână, conform situației prezentate de către Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Prahova.

Cele mai multe job-uri sunt disponibile, și de această dată, în Ploiești. Șomerii pot ocupa unul dintre cele 160 de posturi libere, dintre care cele mai multe sunt pentru șoferi, ospătari, sudori și agenți comerciali.

Așa cum ne-am obișnuit, oferta este săracă pentru absolvenții de studii superioare, fiind scoase la concurs doar cinci posturi. Unul dintre ele este pentru agent în domeniul turismul, unul pentru electrician întretinere, iar alte trei pentru ingineri de calitate, producție, respective indulstria lemnului.

La Agenția de la Câmpina au fost anunțate doar 30 de locuri de muncă disponibile, dintre care șase sunt pentru persoanele cu studii superioare. Cinci sunt pentru cei interesați să devină administratori la unitățile școlare din localitate și din Breaza, iar unul este pentru un medic specialist balneo-fizio.

La Agenția Locală Vălenii de Munte sunt în această săptămână numai opt job-uri anunțate, dintre care unul este pentru absolvenții de facultate. Postul scos la concurs este de administrator financiar la Primăria Izvoarele.  

Angajatorii prahoveni mai caută electricieni, frezori, lăcătuşi mecanici, sudori, manipulanţi de mărfuri.  Pentru mai multe informaţii, şomerii pot consulta site-ul www.prahova.anofm.ro sau pot merge la sediul AJOFM Prahova de pe Strada Nicolae Iorga, nr.1.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite