Steaua îl lasă pe Băjenaru la Astra după meciul direct

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocașul Liviu Băjenaru poate ajunge la Astra abia de luni. Conducătorii formaţiei prahovene au anunţat că s-au înţeles cu Gigi Becali pentru el, dar au precizat că Steaua îi va da drumul abia după meciul direct, programat duminică seară, la Ploieşti. Băjenaru este dorit de antrenorul Marius Şumudică, ei colaborând şi la Gloria Bistriţa

Transferul ploieşteanului Liviu Băjenaru de la Steaua la Astra este aproape finalizat. Cu toate acestea, mijlocaşul nu va putea veni la Ploieşti decât începând de săptămâna viitoare, după ce echipele îşi vor disputa meciul direct din etapa a patra, programat duminică. Băjenaru, ploieştean de origine, s-a transferat în această vară de la Gloria Bistriţa la Universitatea Cluj, fiind apoi cedat de „U", la schimb cu Marinescu, după numai câteva zile. El nu se regăseşte, însă, printre favoriţii conducerii tehnice de la Steaua, care a decis să-l cedeze.

„Băjenaru nu intră în calcule pentru meciul de duminică", a precizat Marius Şumudică, antrenor cu care mijlocaşul a lucrat şi la Bistriţa. „Este o discuţie pe care patronul o portă, noi am fost anunţaţi că va veni de luni. Este, până la urmă, normal ca Steaua să nu-i dea drumul înainte de meciul cu noi", ne-a declarat, astăzi, preşedintele clubului, Petre Buduru.

Astra - Steaua se dispută duminică, de la ora 22.00, la Ploieşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite