Ploieşti:Tinerii lasă litoralul pentru piscina de la club

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti:Tinerii lasă litoralul pentru piscina de la club
Ploieşti:Tinerii lasă litoralul pentru piscina de la club

Cluburile din Ploieşti şi din localităţile învecinate care au şi câte o piscină cu şezlonguri, pe lângă bar, terasă şi ring de dans , sunt la mare căutare în această perioadă a anului.

Club Heaven Land este unul dintre preferatele ploieştenilor în materie de distracţie. Acolo, cei pentru care marea este prea departe de casă pot găsi absolut de toate: o piscină ca-n filme, spaţioasă, iluminată pe timp de seară şi cu apă destul de caldă.

Cine vrea să se bronzeze poate sta liniştit la soare, pe zecile de şezlonguri amplasate pe marginea piscinei. Clubul mai dispune de canapele cu mese de sticlă, de o terasă grecească şi de un bar de unde îţi poţi comanda orice.

Locaţia este frecventată mai ales de tinerii dornici să asculte muzică house de calitate, aici având loc aproape săptămânal petreceri la care sunt invitaţi DJ renumiţi.

Ca în rai, pe marginea piscinei
“Vin aproape în fiecare săptămână cu prietenii, să mă distrez. Nu am avut timp să ajung la mare şi mă gânesc şi la bani. Aici nu cheltuiesc foarte mult”, a spus Dan Oprescu, un client al clubului.

La clubul, situat pe DN72, pe drumul spre Târgovişte, intrarea costă, de luni până vineri, 10 lei pentru copii şi 20 de lei pentru adulţi, iar sâmbăta şi duminica, cei mari plătesc 30 de lei, iar dacă vin însoţiţi de copii trebuie să mai scoată din buzunare încă 15 lei.

Ideal pentru copii
La numai 6 km de Ploiesti, se afla o altă destinaţie la fel de potrivită pentru evadarea din oraş. Este vorba despre  baza de agrement “Perla”, cu piscină modernă în aer liber, cu restaurant şi cu o teresă amenajată la marginea pădurii.

Piscina are o capacitate de 320 de persoane în zilele aglomerate şi are doua zone separate, una destinată copiilor şi o alta pentru cei mari.

Pentru o taxă de 20 lei -adulţii şi 10 lei – copiii, în timpul săptămânii, fiecare persoană beneficiază de şezlong şi umbrelă de soare, acces la vestiare, recepţie, grupuri sanitare si de duşuri (actionate cu senzori).

În incinta bazei exista si un magazin de unde se pot procura obiecte necesare unei zile la plaja, de la prosoape la colaci pentru copii. În weekend, taxa de intrare este de 10 lei pentru copiii peste şapte ani şi de 30 de lei pentru adulţi.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite