La liceele din Prahova sunt sute de locuri libere pentru cea de-a treia repartizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 700 de locuri în învăţământul liceal au rămas neocupate în Prahova, în urma celor două repartizări computerizate. Absolvenţii de clasa a VIII-a care vor să studieze şi la liceu mai au o şansă în luna septembrie când va avea loc cea de-a treia redistribuire.

Conform graficului pentru admiterea la liceu, în perioada 1-5 septembrie se vor face înscrierile, urmând ca pe 6 septembrie să aibă loc şedinta publică pentru ocuparea locurilor libere. În Ploieşti, cele mai multe sunt la Liceul „Teleajen" şi Liceul „1 Mai".

Cine vrea să urmeze profilul Matematică-Informatică se poate înscrie la liceele din Băicoi şi Câmpina, unde au rămas zeci de locuri neocupate în urma repartizărilor.  De asemenea şi la liceele particulare, dar şi la seral, oferta educaţională este una bogată pentru absolvenţii de gimnaziu.

„Să sperăm că va avea cine să ocupe aceste locuri, pentru că şi în Prahova ne confruntăm cu problema abandonului şcolar", a declarat Gheorghe Borovină, inspector-şef la Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite