Lemnele i-au pus afacerea pe butuci unui localnic din Bucov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiști ai Serviciului de Investigare a Fraudelor și reprezentanți ai Direcției Silvice Prahova au confiscat peste 100 de metri cubi de lemne pe care patronul unei societăți din Bucov vroia să le vândă illegal.

Pe principiul „iarna să-ți faci car, iar vara sanie", proprietarul unei societăți din Bucov a început deja să se gândească la sezonul rece chiar dacă afară temperaturile încă depășesc 20 de grade. Precaut din fire, omul a expus spre vânzare material lemons în speranță că și potențialii cumpărători vor acționa după același principiu și-și vor achiziționa de pe acum lemne pentru foc.

Doar că planurile afacerii i-au fost date peste cap de către ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor și specialiştii din cadrul Direcţiei Silvice Prahova, care au constatat că vânzarea celor 115 metri cubi de cherestea se făcea fără documente de de provenienţă.

Agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Valoarea totală a mărfurilor indisponibilizate este de 45.850 lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite