Norocul le-a jucat feste unor agenţi economici din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au mizat că vor obţine marele câştig prin folosirea unor aparaturi falsificate, dar norocul nu le-a surâs. Este vorba despre unii agenţi economici din Ploieşti verificaţi zilele trecute de către lucrătorii Serviciului de Investigare a Fraudelor.

Acţiunea demarată  împreună cu reprezentanţi ai D.G.F.P. Prahova - A.I.F. şi C.J.P.C. Prahova a vizat verificarea respectării normelor legale în domeniul organizării şi exploatării jocurilor de noroc, la mai multe puncte de lucru din oraş.

Cu ocazia verificărilor efectuate, au fost identificate în funcţiune nouă aparate de jocuri mecanice tip "slot machine" care prezentau elemente caracteristice unor produse contrafăcute, reproducând aparate originale ale unor mărci înregistrate.

Pe aceste considerente, aparatele în cauză au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de Legea 84/1998.

Totodată, la punctele de lucru verificate au fost constatate şi alte nereguli, reprezentanţii C.J.P.C. aplicând sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 20.000 lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite